Hej!
Jag heter Maria Andersson och jag är så glad över att du hittat hit. Troligen har du hittat hit därför att du är redo för någon form av förändring.

Jag är i grunden utbildad hudterapeut sedan 2000. Under åren jag arbetat med hudvård har jag märkt att mina kunder öppnat sig och pratat om sig själva och sina funderingar och kanske problem. Detta har gjort mig mer och mer intresserad personlig utveckling och att det vi tänker skapar våra liv. Därför valde jag att gå en Certifierad coach och stress och friskvårdsutbildning 2013-2014. Detta var något av det mest utvecklande och roliga jag gjort på länge. Äntligen hade jag fått ett verktyg att kunna lära och hjälpa andra till att nå sin fulla potential.

Hösten 2015 tog jag det ett snäpp längre genom att blev Reikihealer - steg 1 och 2 och 3 Usui art/ Holy fire för Reiki master Helena Omfors , som ett ytterligare verktyg  till att fördjupa upplevelsen av förändring och växande för dig som klient.  2017 tog  jag även reiki master/ teacher training för Reiki masters Adele och Garry Malone. Reiki och coaching går utmärkt att kombinera särskilt vid stress. 

Jag brinner för att få hjälpa andra vidare på sina livsresor och jag  guidar dig med hjälp av motiverande samtal, olika vertyg och avslappningsmetoder/ visualiseringsövningar, kreativt skapande och visionstavlor för att  leda dig till att upptäcka din inre glöd och din passion så att du kan se möjligheter du inte trodde var möjliga, små eller stora. Jag jobbar också mycket intuitivt och med attraktionslagen och tankens kraft för att på allra bäst kunna hjälpa dig i din utveckling.

När du jobbar med mig hjälper jag dig att identifiera ditt sanna värde, att sluta lyssna till den negativa inre rösten, att bli medveten för att kunna göra förändringar, att upptäcka dina begränsande tankar och jag hjälper dig att hitta tillbaka till din unikhet  så att du kan leva livet fullt ut. Jag har verktygen som leder dig framåt.

Som coach jobbar jag med ett kreativt sammarbete mellan mig som coach och dig som klient för att ta fram möjligheter och potential, att leda dig till att utveckla dina färdigheter, att hitta din balans och komma framåt. Jag erbjuder även föreläsningar och håller kurser om hur du kan jobba med Lagen om attraktion till att skapa det du vill ha in i ditt liv. 

ÄR DU REDO?  Ring eller maila mig så har du tagit ditt första steg mot en positiv framtid.

 

Varmt Välkommen!