"Designa ditt drömliv med tankens kraft och Lagen om attraktion"

Dit fokus riktas flödar energin. Lär dig och bli inspirerad att medvetet börja använda dina tankar på ett sätt där du tänker på det du vill ha istället för på det du inte vill ha i ditt liv.

Jag berättar om Lagen om attraktion - en naturlag som alltid fungerar oavsett hur vi ser på vårt liv, så varför inte använda den till at manifestera det vi vill och önskar få in i våra liv. Du får här de första pusselbitarna till att bli medskapare i ditt liv istället för passagerare. 

Jag föreläser både för privata grupper och företag. Ring så pratar vi mer och du får en  prisuppgift.

Varmt välkommen!

"Jag hade inte möjligheten att delta i den interna föreläsningen -Designa ditt drömliv- som Maria höll om Tankens Kraft och Attraktionslagen på Studieförbundet Vuxenskolan, men jag fick möjlighet att vara med och lyssna när Maria föreläste för allmänheten hos Studieförbundet Vuxenskolan i Trelleborg.
Första intrycket jag fick av Maria var att hon var en härlig glädjespruta och verkligen brinner för det hon gör. Hon har god kunskap i ämnet och pratar så att alla förstår. Maria svarade  gärna på våra frågor, stannade upp och frågade så att alla hängde med.

Föreläsningen var intressant och jag och de andra deltagarna i publiken fick oss många tankeställare, positiva sådana från min sida. Powerpointen var bra...

...så att vi i publiken lätt kunde följa med och få en klarare bild av dina tankar som du ville förmedla. Goodiebagen var mycket uppskattad av både mig själv och de andra deltagarna, då man kände sig speciell och det gör också att man minns det hela på ett annat sätt. Vi fick även positiv feedback från de andra deltagarna som var på föreläsningen.

Jag kan i skrivandets stund inte alls minnas något som jag tyckte var mindre bra antagligen för att där inte fanns något. Fortsätt med det du gör och ha samma glöd i både sätt och ögon så vandrar du långt. Fortsatt lycka till."

Sandra Nilsson/administratör - Studieförbundet Vuxenskolan Trelleborg

" Maria höll för oss på Studieförbundet Vuxenskolan en mycket uppskattad föreläsning 
-Designa ditt drömliv - om hur vi med Tankens kraft och Attraktionslagen kan förändra våra liv. Föreläsningen utfördes på ett pedagogiskt, noggrant, och roligt sätt  där hon blandade både teori och praktik och olika övningar. 

Marias pedagogiska och positiva sätt fångade oss direkt och med hjälp av sitt bildspel och sitt brinnande intresse för ämnet fick hon oss alla att börja fundera.
Vi på Studieförbundet kan varmt rekommendera Marias Föreläsning och vi kommer att fortsätta anlita Maria i olika projekt och önskar henne lycka till i sina andra framtida projekt/ föreläsningar."

Jenny Stenborg - verksamhetsutvecklare på Studieförbundet Vuxenskolan Trelleborg