"Dit fokus riktas flödar energin"

Marias sätt att coacha mig på berör ända in på djupet och lyfter känslomässiga hinder till ytan så att min medvetenhet ökar och därmed också möjligheterna till min egen lösning." Sandra Månsson 

Clear-Cut coaching

När du har ett specifikt mål i sikte så passar clear-cut coaching. 3 coachingsamtal á 45 min. Jag coachar både Live och via Skype.

Investering 2.450 kr
(ord pris 900 kr x 3=  2700 kr) 
 

 


"Marias sätt att coacha mig på berör ända in på djupet och lyfter känslomässiga hinder till ytan så att min medvetenhet ökar och därmed också möjligheterna till min egen lösning. Det är lätt att få förtroende för henne och Maria är en varm och omtänksam person. Jag rekommenderar henne varmt!"

Sandra Månsson

Step-Up coaching

När du vill ha en längre livstilsförändring som tex att minska stressen,  öka din självkänsla/ självförtroende, förbättra ditt
förhållande eller byta karriär.
9 coachingsamtal á 45 min. Jag coachar både Live och via Skype.

Investering 7.290 kr  

(ord pris 900 kr x 9 = 8100 kr) 
 


"Maria är en mångsidig coach med stor passion för det hon gör. Coachingen jag haft av Maria har varit inspirerande och positivt överraskande.

Min erfarenhet av att ha blivit coachad av Maria är att jag fått väldigt många saker gjort efter våra samtal som vi kommit fram till i coachingen. Bl a har jag fått mycket struktur på det jag velat göra och satt igång med både ”visionboards” och tid struktur och scheman. Samtidigt har jag breddat mina kunskaper om mig själv, jag har fått hjälpen att komma fram till många saker som betyder mycket för mig och min personliga utveckling. Marias attityd är positiv, varm, stark och våglig en; "you can do it attityd", vilket har varit jättebra för mig.

Maria lyssnar noga på sin klient, uppmärksammar det man säger och ställer intressanta frågor som gör att man måste tänka till och gör att man kommer fram till saker man inte visste om sig själv. Maria är en empatisk och varmhjärtad person och jag rekommenderar henne varmt till andra som funderar på att prova på coaching."

Sofie Anderberg, Barcelona 

Follow-Up coaching

Enstaka uppföljningssamtal efter Clear-Cut eller Step-up coaching programmen.
Jag coachar både Live och via Skype.
Investering 900 kr á 45 min
 

"Maria är en coach som har fokus på nuet och det positiva, hon utmanade mig med tuffa frågor som gick till kärnan, samtidigt som hon peppade mig med omtanke och intresse. Jag kände direkt att hon lyssnade på vad jag sa, hon lyfte fram mina styrkor. Maria fick mig att inse var mina begränsningar låg så att jag kunde ta tag i dem och gå vidare. Jag rekommenderar Maria varmt som coach."

Iris Kruger